Najava predavanja u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije

Najava predavanja u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije

U petak, 3.6.2022. s početkom u 12.00 sati, u trajanju od šest akademskih sati, održat će se u organizaciji Udruge geodeta Dalmacije predavanja:

Prof.dr.sc. Tomislav Bašić: Novi geodetski referentni sustavi, službena transformacija i model geoida Republike Hrvatska (3 akademska sata, od čega 3 sata predavanja)

Dr.sc. Ivan Tomljenović: LIDAR u očuvanju okoliša, primjer nacionalnog Parka Plitvička jezera (3 akademska sata, od čega 1 sata predavanja i 2 sata radionice)

Predavanja će se održati online, putem Adobe Connect platforme Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, a upute za pristup bit će dostavljene polaznicima dan prije predavanja.

Prijave su moguće do 2.6.2022. do 11.00 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca i poslati potvrdu o uplati kotizacije do navedenog datuma. Prije prijave preporuča se pogledati upute iz Izvorne obavijesti s obzirom da je određeno nekoliko cjenovnih razreda, te su dane dodatne upute za polaznike radionice – za instalaciju programa.

Ovo predavanje uvršteno je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2022. te je vrednovano sa ukupno šest (6) akademskih sati stručnog usavršavanja.

Poveznica na online obrazac

Poveznica na izvornu obavijest