Najava ponavljanja radionice „Iskorištavanje oblaka točaka fotogrametrije i LIDAR-a za potrebe rješavanja geodetskih zadataka“

Najava ponavljanja radionice „Iskorištavanje oblaka točaka fotogrametrije i LIDAR-a za potrebe rješavanja geodetskih zadataka“

U utorak i srijedu, 30. i 31. ožujka 2021. s početkom u 10.00 sati, u trajanju od ukupno deset akademskih sati (po pet akademskih sati dnevno), zbog velikog interesa, ponovit će se u organizaciji tvrtke Geo-centar d.o.o iz Čakovca radionica pod nazivom:

„Iskorištavanje oblaka točaka fotogrametrije i LIDAR-a za potrebe rješavanja geodetskih zadataka“

Predavači:

Luka Zalović, mag. ing. geod. et geoinf.

Viktor Mihoković, mag. ing. geod. et geoinf.

Radionica će se održati online, putem Adobe Connect platforme Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, a upute za pristup bit će dostavljene polaznicima dan prije termina predavanja.

Prijave za radionicu moguće su do petka 26.3.2021. do 16:00 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca i poslati potvrdu o uplati kotizacije do navedenog datuma.

Ova radionica uvrštena je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2021. te je vrednovana sa ukupno deset (10) akademskih sati iz područja 2. Programa stručnog usavršavanja HKOIG.

Poveznica na Obrazac za prijavu