Najava webinara „Upute za korištenje aplikacije eGrađevinski dnevnik“

Najava webinara „Upute za korištenje aplikacije eGrađevinski dnevnik“

U srijedu, 21.9.2022. s početkom u 16.00 sati, u trajanju od dva akademska sata, održat će se u organizaciji Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije webinar na temu korištenja aplikacije eGrađevinski dnevnik.

Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije u suradnji s Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine organizira webinar pod nazivom „Upute za korištenje aplikacije eGrađevinski dnevnik“. Cilj webinara je ovlaštene inženjere geodezije osposobiti za korištenje aplikacije eGrađevinski dnevnik, odnosno urednog ispunjavanja eGrađevinskog dnevnika, ali i uputiti u prava i obaveze ovlaštenih inženjera geodezije u postupcima gradnje bilo u svojstvu izvođača geodetskih radova ili nadzornih inženjera.

Predavači:          Marija Novaković, viši stručni referent, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Uprava za nadzor, žalbe, razvoj informacijskog sustava i digitalizaciju

Josip Vejmelka, dipl.ing.geod., stručni tajnik, Hrvatska komora ovlaštenih inženjera geodezije

Webinar će se održati online, putem Adobe Connect platforme Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, a upute za pristup bit će dostavljene na dan predavanja.

Prijave su moguće do 21.9.2022. do 7.00 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca.

Poveznica na online obrazac

Polaznicima webinara dodijelit će se dva (2) akademska sata stručnog usavršavanja. Prisustvovanje webinaru je bez naknade. Broj mjesta nije ograničen.