Najava predavanja u organizaciji Geodetskog fakulteta

Najava predavanja u organizaciji Geodetskog fakulteta

Geodetski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira aktivnost uključenu u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. godinu (predavanje) pod nazivom:

  • Prostorni podaci u službi masovnog vrednovanja nekretnina“ i „Tehnološki razvoj i integracija videoteodolita s laserskim skenerima za potrebe strukturalnog monitoringa: RGB + D 4 SHM“ (izvođači aktivnosti: izv. prof. dr. sc. Hrvoje Tomić i izv. prof. dr. sc. Rinaldo Paar)

Predavanje u trajanju četiri (4) akademska sata će se održati u petak 2.2.2024. s početkom u 9:00 sati putem Adobe Connect platforme Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, a upute za pristup bit će dostavljene polaznicima dan prije predavanja, iza 10:00 sati.

Ova aktivnost uvrštena je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. te je vrednovana sa ukupno četiri (4) akademska sata stručnog usavršavanja iz Područja 2 stručnog usavršavanja.

Prodaja ulaznica omogućena je putem sustava Entrio na poveznici:

Ulaznice za Masovno vrednovanje nekretnina & Integracija videoteod. s las. skener., Online, Zagreb | Petak, 02.02.2024., 09:00h | Entrio.hr

Prijave su otvorene do četvrtka, 1.2.2024. do 10:00 sati.