Najava predavanja „Iskorištavanje oblaka točaka fotogrametrije i LIDAR-a za potrebe rješavanja geodetskih zadataka“

Najava predavanja „Iskorištavanje oblaka točaka fotogrametrije i LIDAR-a za potrebe rješavanja geodetskih zadataka“

U utorak i srijedu, 2. i 3. ožujka 2021. s početkom u 10.00 sati, u trajanju od ukupno deset akademskih sati (po pet akademskih sati dnevno), održat će se u organizaciji tvrtke Geo-centar d.o.o iz Čakovca radionica pod nazivom:

„Iskorištavanje oblaka točaka fotogrametrije i LIDAR-a za potrebe rješavanja geodetskih zadataka“

Radionica će se održati online, putem Adobe Connect platforme Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, a upute za pristup bit će dostavljene polaznicima dan prije termina predavanja. Sudionici će moći radionicu pratiti na dva načina: pasivno i aktivno. Aktivno praćenje podrazumijeva da će sudionik sve prikazane primjere konkretno proći i na vlastitom računalu, dok pasivno praćenje podrazumijeva da sudionik samo gleda i sluša predavanje.

Zbog tehničkih razloga, broj sudionika ograničen je na 40. Prijave su moguće do petka 26.2.2021. do 16:00 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca i poslati potvrdu o uplati kotizacije do navedenog datuma.

Ova radionica uvrštena je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2021. te je vrednovana sa ukupno deset (10) akademskih sati iz područja 2. Programa stručnog usavršavanja HKOIG.

Poveznica na Obrazac za prijavu