Obavijesti za sudionike Simpozija

Obavijesti za sudionike Simpozija

Poštovane kolegice i kolege, ostala su još dva dana do početka 14. simpozija ovlaštenih inženjera geodezije (petak, 5.11.2021. u 9.00 sati) .

Svima Vama koji ste odlučili Simpoziju prisustvovati uživo u Opatiji javljamo da u ovom trenutku nema nikakvih novih ograničenja vezano za okupljanje većeg broja osoba, tako da će se Simpozij održati sukladno objavljenom ProgramuU slučaju da iz nekog razloga niste u mogućnosti doći u Opatiju, Vaše kupljene ulaznice vrijede i za online prisustvovanje.

Naglašavamo kako ste nakon kupnje ulaznica za Simpozij (za uživo ili online) na svoje mail adrese trebali dobiti obavijest o uspješnoj kupnji, PDF datoteke ulaznica za uživo, te poveznice za online prisustvovanje.

Ukoliko takav e-mail niste dobili obratite se direktno na sustav Entrio putem e-maila: info@entrio.hr. U slučaju dodatnih pitanja ili problema s prijavom trebate se također obratiti na navedeni mail.

Posebno naglašavamo kako sve osobe koje namjeravaju uživo prisustvovati Simpoziju sa sobom moraju imati važeću EU digitalnu COVID potvrdu, te da će nošenje zaštitnih maski tijekom Simpozija biti obavezno.

Prijave za online prisustvovanje ostaju otvorene do srijede, 3.11.2021. do 12.00 sati. Prijaviti se možete isključivo putem sustava Entrio na slijedećoj poveznici:

Prijava sudionika

Vaš HKOIG