15. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE

15. SIMPOZIJ OVLAŠTENIH INŽENJERA GEODEZIJE

 Jubilarni 15. Simpozij ovlaštenih inženjera geodezije 2022.  godine fokusira se na glavnu temu simpozija „Geodezija i vode".

Tema je nastala u suglasju s europskom temom 2022. godine CLGEa, a zbog nedostatnog fokusa struke na ono što čini oko 70% ukupne površine Zemlje, a to su slane (97,5%) i slatke (2,5%) vode. Kroz različite diskusije i panele, te brojne razgovore s pozvanim gostima, analizirat će se uloga geodeta u poboljšanju upravljanjem i uporabom voda, kako na lokalnoj, tako i na globalnoj razini.

Simpozijem planiramo obuhvatiti i druge teme od značaja za našu struku. Željeli bismo putem ovog Simpozija unaprijediti metode djelovanja unutar geodezije i geoinformatike, ali planiramo obuhvatiti i bliska područja našoj struci. Simpozij će biti organiziran u hibridnom obliku kao i 2021. godine. Pridružite nam se od 12. do 15. listopada 2022. godine i svojim sudjelovanjem doprinesite kvalitetnom radu i nastojanjima HKOIG-a za unaprjeđenjem vaše i naše struke. Vidimo se na jubilarnom 15. Simpoziju u Opatiji!