Pomoć članovima HKOIG na potresom stradalim područjima Sisačko-moslavačke županije

Pomoć članovima HKOIG na potresom stradalim područjima Sisačko-moslavačke županije

Drage kolegice i kolege, ovim putem javljamo Vam da su prema našim saznanjima, nakon što smo osobno kontaktirali sve dostupne članove koji rade na području Sisačko - moslavačke županije, naše kolege žive i zdrave.

 No isto tako, neki od njih pretrpjeli su znatnu materijalnu poslovnu i osobnu štetu. Stoga je Upravni odbor HKOIG na današnjoj izvanrednoj sjednici donio odluku o trenutnoj jednokratnoj pomoći našim kolegama u iznosu od ukupno 50.000,00 HRK. Napominjemo da se ovdje radi o početnoj pomoći, te da će se nakon izvršene procjene štete nastojati kolegama pomoći što se više bude moglo. Iz tog razloga Vas sve koji ste u mogućnosti pozivamo da na dolje navedeni žiro račun izvršite uplate za pomoć našim članovima.

Žiro račun: HR9723600001102092351

Poziv na broj: HR00 24511 - OIB uplatitelja

Svrha doznake: HKOIG pomoć članovima - potres

Kako je na početku navedeno, uspjeli smo kontaktirati skoro sve kolege na potresom pogođenim područjima, ali Vas molimo ukoliko ste pretrpjeli štetu a nismo Vas kontaktirali ili imate takve spoznaje za nekog od kolega/kolegica, da nam to javite na e-mail hkoig@hkoig.hr.

Također Vas molimo da razmotrite imate li mogućnosti, ukoliko se ukaže potreba, posuditi ili donirati geodetsku ili računalnu opremu, te nam to javite na gore navedeni mail.

Sigurni smo da ćemo svi u ovim teškim trenucima pokazati našu kolegijalnu i ljudsku solidarnost te pronaći načina pomoći našim kolegama da im, koliko se može, ublažimo posljedice ove katastrofe.

Vaš HKOIG