Predavanja u organizaciji Udruge geodeta Sisačko-moslavačke županije

Stručna usavršavanja
zakon2
  28. Ožu 2024. 16:00

U četvrtak, 28. ožujka 2024. s početkom u 16.00 sati, u trajanju od četiri akademska sata, održat će se u organizaciji Udruge geodeta Sisačko-moslavačke županije slijedeća predavanja:

  1. ANALIZA ZAKLJUČAKA GEODETSKIH ELABORATA (Branka Vorel, dipl. ing. geod., načelnica sektora u Državnoj geodetskoj upravi)
  2. GEODETSKI POSLOVI U NISKO I VISOKOGRADNJI (izv. prof. dr. sc. Rinaldo Paar. dipl. ing. geod. sa Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu)

Predavanja će se održati online.

Online prisustvovanje bit će omogućeno putem webinarske platforme Adobe Connect Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije, a upute za pristup bit će putem e-maila dostavljene polaznicima na dan predavanja u jutarnjim satima.

Prijave su moguće do 27. ožujka 2024. do 16.00 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca (poveznica: https://forms.gle/VBozBj3FY6v3REmz9) i poslati potvrdu o uplati kotizacije do navedenog datuma na e-mail: u.geodeta.smz@gmail.com.

Ova predavanja uvrštena su u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2024. te su vrednovana sa ukupno četiri akademska sata stručnog usavršavanja.

Više detalja o najavljenim predavanjima pogledajte u izvornoj obavijesti organizatora ovdje

 

 

Svi datumi


  • 28. Ožu 2024. 16:00