Obavijest organizatora o održavanju online radionice: Mobilno skeniranje u svrhu ubrzanja katastarske izmjere

Stručna usavršavanja
online
  21. Ožu 2023. 11:00

U utorak, 21.3.2023. s početkom u 11.00 sati, a u trajanju od 6 (šest) akademskih sati održat će se u

organizaciji tvrtke Geo-centar d.o.o online radionica pod nazivom:

„Mobilno skeniranje u svrhu ubrzanja katastarske izmjere“

Radionica će se bazirati na primjeni modernih tehnologija ručnog mobilnog skeniranja za potrebe katastarske izmjere. Katastarske izmjere su tradicionalno iznimno kompleksne i dugotrajne, te se baziraju na primjeni tradicijski uvriježenih geodetskih mjernih instrumenata i metoda. Unatoč tome, napredak tehnologije posljednjih godina omogućio je razvoj potpuno novih mjernih tehnika kojima bi se katastarska izmjera uvelike ubrzala i pojednostavnila, a bez da se utječe na kvalitetu ili na detaljnost iste. Radionica će dati teorijski pregled tehnologija mobilnog kartiranja te će se posebna pažnja posvetiti primjerima koji pokazuju primjenjivost tih metoda u praksi.

Predavač:
Luka Zalović, mag. ing. geod. et geoinf.

Radionica će se održati online, putem YouTube platforme, a upute za pristup bit će dostavljene polaznicima dan prije termina predavanja.

Prijave su moguće do ponedjeljka 20.3.2023. do 16:00 sati. Potrebno se prijaviti putem online obrasca (poveznica) i poslati potvrdu o uplati kotizacije do navedenog datuma.

Ova radionica uvrštena je u Godišnji program stručnog usavršavanja HKOIG za 2022. te je vrednovana sa ukupno 6 (šest) akademskih sati iz Područja 1 i 2 Programa stručnog usavršavanja HKOIG.

Poveznica na obrazac za prijavu:

https://forms.gle/HfNWvPombyg8ovXg8

 

 

Svi datumi


  • 21. Ožu 2023. 11:00